среда, 11 января 2017 г.

СЦЕНАРІЙ проведення урочистостей з нагоди святкування Дня працівників освіти

СЦЕНАРІЙ
проведення урочистостей з нагоди святкування 
Дня працівників освіти

    
І. Прибуття, реєстрація учасників урочистих зборів

(Сцена святково прикрашена. Звучать пісні про школу)

(Весела пісні про школу закінчуються, лунає запис діалогу, на екрані слайди)


Вчитель.
Життя проходить в школі, між дітей.
Здається й зовсім небагато.
Мільйон питань! Мільйон ідей!
І кожен день у школі —
свято!
Хто тут не жив, не працював,
Того не зможе зрозуміти.
І хто ночей не досипав,
Із-за проблем, що мають діти...

Учень.
А ти учитель  і творець,
Наставник ти і виконавець.
Людина просто, на кінець,
В своїй професії — всезнавець!
Для тебе школа — рідний дім,
Тут помисли твої і мрії.
І слава, й сонце є у нім,
Та щирі помисли й надії.

Вчитель.
Тут зустрічі і світлі дні,
Наради творчі й семінари.
Урок, походи і пісні,
І злети, й доленьки удари.
Так, в школі хто не працював,
Й не падав часом від утоми,
Той щастя повного не знав,
І радість тому не відома.

Учень.
А тут твоє життя іде
І лине пісня лебедина.
Хоч всякого в житті б
уде,
Та ти — Учитель, ти — Людина!




Шановні освітяни! Пролунав шкільний дзвінок, запрошуючи всіх на  святковий урок!

Танцювальна композиція  «Україночка»  (зразковий художній колектив народного танцю «Веселка», керівник Тетяна Часник)
(без оголошення)

(Звучить мелодія, виходять ведучі)

ВІДЕОРЯД (осінь, падаюче листя, закінчення відеоряду – вітальна листівка)


Вед І: Знов осінь щиро золото дарує
           Лісам, полям – усій моїй землі.
           І цим вона неначе коронує
           І ваше свято, й вас учителі.

Вед ІІ: Вас, вихователі, багаті й щирі серцем.
             Бібліотекарі, керівники гуртків.
             Натхненники, подвижники освіти,
             Усіх, хто себе дітям присвятив.

 Вед І: Хай сонячно на серці завжди буде,
            На добрі справи кожен день багатий,
            Хай поважають і цінують люди!                                                                                 
            Ми Вас вітаєм з професійним святом!
ВІДЕОРЯД ЗНЗ
Вед ІІ.  Доля педагога барвистіша,  ніж саме життя. Є в ній усе: солодка радість успіху та гіркота невдач, найвищі злети духу, свіжий вітер змін та сірий туман буденності.
 Вед І: Але є дні, коли все найтепліше, найяскравіше, наймудріше, що є в професії  освітян, стає очевидним, поміченим, відчутним і оціненим.

Вед ІІ.  Про яку б сферу діяльності не йшла мова: адміністративну, навчально-виховну, обслуговування приміщень, організацію харчування – всюди є приклади відповідальної праці начальника відділу освіти Грекової Людмили Анатолівни, яка організовує педагогічні колективи міста для виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої держави.
             Отож, запрошуємо Вас до вітального слова.

Привітання від начальника відділу освіти (вручення квітів)
                Вед І. Учитель – професія унікальна. Подібної їй в світі немає. Адже все починається від вчителя, від його мудрості, любові, терпіння. Майбутнє людини, країни, суспільства проектується і твориться за звичайною шкільною партою, біля класної дошки, у майстернях  професійно-технічних ліцеїв, у гуртках та секціях позашкільних закладів.

Шановні працівники освіти! Вас вітає міський голова Філіпенко Сергій Іванович.
Привітання від міського голови (вручення квітів)
Пісня «Україна вишиванка» (Анастасія Потоцька, лауреат Всеукраїнських, Міжнародних конкурсів, солістка Кіровоградського муніципального оркестру, викладач музичного училища, м.Кропивницький)

ВІДЕОРЯД  Фото ветеранів педагогічної праці
ВЕД І. Професія вчитель професія унікальна. І поки існують діти, їм потрібні наставники, учителі, майстри своєї справи, ті про яких кажуть: «Вчитель від Бога».
Вед ІІ. Ми не зможемо назвати всіх тих, «хто серце віддав дітям», але щиро вітаємо ветеранів педагогічної праці, які присутні сьогодні на святі. Сьогодні, коли «літа на зиму повернули»,  роки молодості згадуються зі світлим щемом, з оптимістичною ностальгією, коли жили й працювали за поривом серця, сповна віддаючись улюбленій справі.
Вед І. Вчитель – це покликання.
Вчитель – це життя.
 Вчитель – це творіння
З юності й до забуття.

(звучить пісня «Дякую тобі, рідна школо!»

ВЕД ІІ. Шановні ветерани педагогічної праці! Кожен із вас ішов своїм шляхом, прямого і гладенького його не було. Більше звивистих, позначених крутоярами, а іноді зовсім вузьких доріг життя. Та ви були мудрими провідниками, і благословенними на життєвих дорогах стали ваші сліди. А слідами тими є ваші учні, ваші вихованці.
Вед І. ЗАПРОШУЄМО НА СЦЕНУ ВЕТЕРАНІВ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАЦІ, які не так давно працювали в стінах рідної школи і які присутні на нашому святі:
·        Петрушевську  Надію  Михайлівну, вчителя математики загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1;
·        Євтушенко Ніну Михайлівну, вчителя  біології навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітняшкола І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей»;
·        Черевко Антоніну Іванівну , Заслуженого учителя України вчителя англійської мови навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітняшкола І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей»;
·        Харченка  Олексія  Івановича – вчителя   математики та  фізики навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітняшкола І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей»;
·        Задерієнко Катерину Петрівну, вчителя  початкових класів вчителя  Знам'янської  загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів № 4;
·        Промах Олену Сергіївну, вчителя початкових класів вчителя  Знам'янської  загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів № 6.

·        Також запрошуємо на сцену Сиромятнікова Володимира Івановича, людину, яка розпочинала свою трудову діяльність вчителем, а закінчив начальником відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської   міської ради.    

 (Вручення квітів)

ВІДЕОРЯД Слайди з фото молодих педагогів !!!

Вед І. Щороку освітянська сім’я поповнюється молодими спеціалістами. Вчорашні студенти приєднуються до наших лав, щоб засівати свої зерна людяності, добра, любові до дітей.
Це вчитель історії ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Шевченка Плющ Богдана Володимирівна та вихователь цієї ж школи Вінниченко Альона Сергіївна.

Вед ІІ. Нельга Тетяна Віталіївна, вчитель початкових класів НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей».
Вчитель початкових класів ЗШ І-ІІІ ступенів № 6  Семенкова Вікторія Володимирівна.

Вед І. Вчитель історії та правознавства ЗШ І-ІІІ ступенів № 7  Москаленко Микола Сергійович
(виходять молоді вчителі)

Вед ІІ. Слово надається ветерану педагогічної праці Сиромятнікову Володимиру Івановичу.

(ведучі говорять за лаштунками)

Вед І. До слова відповіді запрошується вчитель історії та правознавства ЗШ І-ІІІ ступенів № 7  Москаленко Микола Сергійович.
-      Від імені молодих вчителів обіцяю, що Заради дитини, заради майбутнього людства як учителі й вихователі ми будемо поважати і любити кожного учня, зміцнювати їх волю, будемо допомагати відкривати  шляхи до пізнання світу. Ми будемо прикладом для кожної дитини, щоб заслужити звання УЛЮБЛЕНИЙ ВЧИТЕЛЬ.

Вед ІІ. Молоді колеги! Ми бажаємо здоров’я, сил та натхнення, професійного зростання та невичерпної енергії!
Вед І. А ветеранам педагогічної праці бажаємо здоров’я, сил, благополуччя в родинах та миру!  Запрошуємо зайняти місця в залі.

Вірш-привітання (Гапіч А.)

Танок «Жіночність»  (зразковий колектив-студія хореографічного мистецтва  «Аеліта», м. Кропивницький, керівник Олександра Ткаченко)

Вед І. Завдяки вам, освітяни, вашій невтомній праці, вмінню донести та передати набуті навики своїм вихованцям, привити любов до праці, навчити відповідальності, самостійності, наші учні отримують призові місця на Всеукраїнських  учнівських олімпіадах та конкурсах, мають високий рівень спортивних досягнень, неодноразово здобували перемоги  на обласних та Всеукраїнських фестивалях. 

Шановні колеги, низький уклін вам за натхненну і самовіддану працю.

Вед ІІ. Для вручення нагород за багаторічну сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток освітньої галузі міста на сцену запрошується міський голова Філіпенко Сергій Іванович та начальник відділу освіти Грекова Людмила Анатоліївна.
(вручення грамот та квітів)
ПОДЯКА МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ оголошується:
1.       Іваненко Ірині Євгеніївні, вчителю зарубіжної літератури та російської мови НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей»
2.       Бриковій Світлані Геннадіївні, вчителю математики Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 6;
3.       Дубініній Стеллі Борисівні, вчителю початкових класів  ЗШ І-ІІІ ступенів № 4
Вед ІІ. Слово для привітання та відзначення педагогічних працівників надається помічнику народного депутата Олеся Довгого Іщенку Андрію.
Вед І. За особливі досягнення у розвитку освітньої галузі міста, за високі професійні якості нагороджуються:
-      Грекова Людмила Анатоліївна - начальник відділу освіти виконавчого комітету  міської ради.
-      Черкас Наталя Леонідівна – заступник начальника відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради. Відповідальна, виважена, розсудлива. Уміє швидко і оперативно приймати правильні управлінські рішення, вдало делегує повноваження і виконує покладені на неї обов’язки. У роботі з педагогами міста завжди знаходить діалог, уміло і конструктивно співпрацює з адміністративним складом. Про результати її роботи свідчать високі показники якості освіти міста.
-      ГрУзін Валентина Володимирівназаступник директора з навчально-виховної роботи навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 - гімназія», вчитель вищої кваліфікаційної категорії.  Має високі професійні якості. Талановитий, творчий адміністратор закладу. В роботі креативна, творча, ініціативна, комунікабельна, толерантна, відкрита до спілкування.
-      Івасенко Олена Анатолівна заступник директора з навчально-виховної роботи навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 - ліцей». Вчитель вищої кваліфікаційної категорії. Висококваліфікований вчитель, здібний організатор, управлінець. Чуйна, турботлива людина, яка з материнською турботою опікується молодими вчителями, що приходять працювати в заклад, готова прийти на допомогу тим, хто її потребує.
-      Коваль Світлана Степанівна – учитель вищої кваліфікаційної категорії, учитель-методист. Творчо працюючий вчитель, очолює школу високої педмайстерності. Активізує пізнавальну діяльність учнів, надаючи їй характер творчої дослідницької роботи, проектної діяльності.
Танець  «Карамелі» (зразковий колектив-студія х/м «Аеліта»
 м. Кропивницький)
ВІДЕОРЯД    ДНЗ + фото працівників
Вед І. Яких тільки випробувань не готувала учителю неспокійна доля: надмірна робота, розчарування від творчих поразок до задоволення  від успіхів учнів, безкінечна втома і друге дихання від вчасно сказаного  доброго слова.  Але, незважаючи на все це, ви зберегли вірність учительській праці та школі. І сьогодні ми хочемо сказати вам дуже багато добрих, щирих слів любові, поваги, подяки, тому що забуваємо це робити кожного дня.

Вед ІІ. Шановні працівники дошкільних закладів, 27 вересня ми відзначили День дошкілля, тож саме з вас починається освіта наших дітей.
Вед І: Допитливі, цікаві , непосидючі – маленькі жителі нашого міста. І як вони пізнаватимуть і сприйматимуть навколишній  світ,  залежить від нас: хто зустрічає, навчає, виховує їх у  дитячому садочку, а потім у початковій, старшій школі, професійно-технічних навчальних закладах, гуртках та секціях.
Вед ІІ: А що вміють наші найменші вихованці,  ви зараз і побачите.
Виступ дошкільників ДНЗ №7 (Пісня і танцювальний флешмоб)

Пісня «Іване»

Танок «Миші і сир» (зразковий колектив-студія х/м «Аеліта»
м. Кропивницький)
Вед І. Для нагородження грамотами управління освіти, науки, молоді та спорту на сцену запрошується заступник начальника відділу освіти Черкас Наталя Леонідівна
(нагородження та вручення квітів)
Вед ІІ. За багаторічну сумлінну працю  та значний особистий внесок у справу виховання і навчання підростаючого покоління по реалізації державної політики в галузі освіти ПОЧЕСНОЮ ГРАМОТОЮ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ  нагороджуються:
1.     Грузін Валентина Володимирівна, заступник директора з навчально-виховної роботи НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3 – гімназія»;
2.     Свириденко Наталія Олександрівна, вчитель початкових класів НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3 – гімназія»;
3.     Піско Олена Юріївна, вчитель біології НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3 – гімназія»;
4.  Кондратьєва Світлана Іванівна, керівник гуртка «Незвичайне поряд» Центру дитячої та юнацької творчості.
Вед І.   ГРАМОТОЮ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ  нагороджуються:
1.     Михайленко Людмила Леонідівна, вчитель зарубіжної літератури  ЗШ І-ІІІ ступенів № 4.
2.     Леонова Наталія Андріївна, керівник гуртка «Технічний дизайн» Центру дитячої та юнацької творчості
Вед ІІ.   ПОДЯКА УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ  оголошується:
1.         Щиголь Ніні Олександрівні, вчителю української мови та літератури НВК «Загальноосвітня щкола І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей».
2.         Проші Антоніні Валеріївні, вчителю трудового навчання НВК «Загальноосвітня щкола І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей».
3.         Чайці Ользі Михайлівні, вчителю англійської мови НВК «Загальноосвітня щкола І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей».
4.         Піско Олені Юріївні, вчителю географії НВК «Загальноосвітня щкола І-ІІІ ступенів № 3 – гімназія».
5.         Білоус Тетяні Вікторівні, вчителю початкових класів НВК «Загальноосвітня щкола І-ІІІ ступенів № 3 – гімназія».
6.         Слєпєньковій Ірині Миколаївні, методисту Центру дитячої та юнацької творчості.
7.         Череп Ользі Миколаївні, вихователю  дошкільного навчального закладу № 7 «Козачок».
8.         Таніні Оксані Олексіївні, вихователю  дошкільного навчального закладу № 7 «Козачок».
9.         Довженко Наталіі Миколаївні, вихователю дошкільного навчального закладу № 8 «Світлячок».
10.    Вороніній Олені Петрівні, вихователю дошкільного навчального закладу № 8 «Світлячок».

Вітальне слово заступника начальника відділу освіти Черкас Наталії  Леонідівни. (вручення квітів)

Вед І. Слово для привітання надається голові міського комітету профспілки освітян міста Знам’янка Мельник Тетяні Іванівні. ( вручення квітів)

Пісня «Perte» (Безай О.О., переможець Всеукраїнських та міжнародних конкурсів, соліст обласної філармонії, викладач музичного училища)
ВІДЕОРЯД    ЦДЮТ
Ведучий І:   Творчість… Для когось вона  легка і знайома, для когось – чужа  і незрозуміла. Але вона прекрасна! ЇЇ гіпнотичний  погляд супроводжує й надихає нас усе життя. Вона змушує рухатись, іти вперед, розвиватися, рости, вершити і творити.
Вед ІІ. Працівники Центру дитячої та юнацької творчості  кожного дня приходять до дітей із новими творчими  ідеями, думками і проектами. Постійно крокуючи  вперед,  ведуть їх  за собою до нових звершень. Без їх участі не обходиться  жодне дійство у місті.    Для вас ці щирі оплески!


Вед І. Природа завмирає, щоб навесні ожить,
Людина так не може! Їй  треба жить, творить.
Живіть, творіть, працюйте  і сійте знань зерно.
Ліпіть, хваліть,будуйте – вам  вернеться добро.

Танок «Сноведіння» (зразковий х/к бального танцю «Перлина», керівник Наталя Залєвська)

Пісня «Веснянка» (Юлія Пилипенко, актриса Кіровоградського обласного академічного українського музично-драматичного театру, м. Кропивницький)

ВІДЕОРЯД   КДЮСШ
Вед ІІ. Улюблені заняття фізкультурою і спортом стали нерозривною часткою життя для багатьох знам’янчан, а допомагають їм у цьому тренери комплексної дитячо-юнацької спортивної школи – справжні прихильники активного і здорового способу життя!  Бо саме фізична культура є для людини надійним джерелом здоров’я і довголіття.

Вед І. Ми висловлюємо вдячність всім тренерам дитячо-юнацької спортивної школи і бажаємо  міцного здоров´я, наполегливості, наснаги та перемог в усіх справах!
Танець «Соло» (Дар’я Лопатіна, солістка зразкового колективу-студії х/м «Аеліта», м. Кропивницький)
Вед ІІ. Для нагородження грамотами виконавчого комітету Знам’янської міської ради  на сцену запрошується перший заступник міського голови Загородня Валентина Григорівна.

ПОЧЕСНОЮ ГРАМОТОЮ ВИКОНАЧОГО КОМІТЕТУ ЗНАМ’ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  нагороджуються:
1.     Шемчук Ніна Михайлівна, методист по роботі з педагогічними кадрами методичного кабінету відділу освіти;
2.     Швайка Ірина Василівна, заступник директора з навчально-виховної роботи   Знам’янської  загальноосвітньої  школи  І-ІІІ  ступенів №1 ім.Т.Г.Шевченка;
3.     Орищенко Віра Павлівна, вчитель  математики навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей»;
4.     Маслюкова Вікторія Віталіївна, заступник директора з навчально-виховної роботи навчально-виховного  комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей»;
5.     Пироженко Людмила Іванівна, вчитель математики  навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 – гімназія»;
6.     Петренко Віта Вікторівна, вчитель української мови та літератури  навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 – гімназія»;
7.     Лядська Маргарита Василівна, вчитель хімії та біології  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4.

ГРАМОТОЮ ВИКОНАЧОГО КОМІТЕТУ ЗНАМ’ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  нагороджуються:
1.     Босненко Марина Миколаївна, методист,  який відповідає за психологічну службу методичного кабінету відділу освіти;
2.     Дончик Олена Володимирівна, головний бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти;
3.     Ткаченко Людмила Іванівна, завідувач Знам’янського дошкільного навчального закладу  № 5 «Калинонька»;
4.     Миронова Олена Василівна, музичний керівник Знам’янського дошкільного навчального закладу  № 3 «Івушка»;
5.     Голованова Олена Олександрівна, вихователь-методист дошкільного навчального закладу  № 4 «Ромашка»;
6.     Коханевич Антоніна Олексіївна,  вихователь  дошкільного навчального закладу  № 2 «Теремок»;
7.     Сайко Наталія Іванівна, вихователя дошкільного навчального закладу  № 6 «Сонечко»;
8.     Ладожинська Людмила Кирилівна, вчитель-логопед дошкільного навчального закладу  № 8 «Світлячок»;
9.     Ковальова Ганна Олексіївна, помічник вихователя  дошкільного навчального закладу  № 7 «Козачок»;
10.                         Горбатенко Наталія Володимирівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Знам’янського Центру дитячої та юнацької творчості;
11.                       Махиня Віталій Леонідович, заступник директора з навчально-виховної роботи Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

 Слово надається  першому заступнику міського голови Загородній Валентині Григорівні.

ВІДЕОРЯД ПТНЗ

Вед ІІ. Нелегка праця працівника професійно-технічної освіти: ви допомагаєте молоді обрати вірний напрямок до професійного зростання  та самовизначення у подальшій трудовій діяльності.

              Вед І:  Учитель — це Майстер. Майстер слова, Майстер звуку. Майстер думки, Майстер емоцій і настроїв.  Викладачі професійно-технічних навчальних закладів постійно віднаходять у своєму серці турботу про долю свої вихованців.

Пісня «Спенте ле стелла» (Анастасія Потоцька, лауреат Всеукраїнських, Міжнародних конкурсів, солістка Кіровоградського муніципального оркестру, викладач музичного училища)
Вед І. Для вручення грамот відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради на сцену запрошується начальник відділу освіти Грекова Людмила Анатоліївна.

Вед ІІ. За  сумлінне  виконання посадових обов’язків, значний особистий внесок  у справу навчання і виховання підростаючого покоління  та за підсумками атестації 2015/2016  навчального року 

ПОЧЕСНОЮ ГРАМОТОЮ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВИКОНАЧОГО КОМІТЕТУ ЗНАМ’ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ нагороджуються:
1.     Павленко Ірина Миколаївна, вчитель  зарубіжної літератури та російської мови НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей»
2.     Алєксєєва Інна Олександрівна,  вчитель  англійської мови ЗШ І-ІІІ ступенів № 7
3.     Коптельцева Світлана Миколаївна, вчитель початкових класів  ЗШ І-ІІІ ступенів № 7
4.     Ніколаєнко Ірина Євгенівна, вчитель української мови та  літератури  ЗШ І-ІІІ ступенів № 7.
5.     Брижицька Світлана Владиславівна – тренер-викладач відділення  баскетболу комплексної  дитячо-юнацької спортивної школи
6.      Хріпта Інна Вікторівна – тренер-викладач відділення  велоспорту комплексної  дитячо-юнацької спортивної школи
7.                Стукаленко Марина Вікторівна, керівник  зразкового хореографічного колективу сучасного танцю «Екстраверт» центру дитячої та  юнацької творчості
8.                Залєвська Наталія Миколаївна,  керівник  зразкового хореографічного  колективу бального танцю «Перлина»  центру  дитячої  та  юнацької творчості
9.     Степанова Катерина Михайлівна,  керівник  зразкового хореографічного колективу сучасного танцю «Екстраверт»  центру дитячої та  юнацької творчості


Вед І.        ГРАМОТОЮ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВИКОНАЧОГО КОМІТЕТУ   
               ЗНАМ’ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ нагороджуються:

1.      Кононенко Анастасія Сергіївна, учитель біології та хімії НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 – гімназія»
2.      Верьовкіна Любов  Андріївна, вихователь дошкільного навчального закладу № 5 « Калинонька»
3.      Деркач Світлана Євгеніївна, вихователь  дошкільного навчального закладу № 5 « Калинонька»
4.      Ігнатьєва Тетяна Сергіївна, вихователь  дошкільного навчального закладу № 5 « Калинонька»
5.      Кіршина Анна Володимирівна, вихователь дошкільного навчального закладу № 5 « Калинонька»
6.      Азімова Людмила Володимирівна, вихователь  дошкільного навчального закладу № 8 «Світлячок»
7.      Нікітіна Галина Юхимівна, вихователь дошкільного навчального закладу № 8 «Світлячок»
8.      Рогова  Вікторія Юріївна, вихователь  дошкільного навчального закладу № 8 «Світлячок»
9.      Демченко Оксана Сергіївна, керівник гуртка «Бісероплетіння»  центру дитячої та  юнацької творчості
10.  Реп’яшник Людмила  Ананіївна, керівник  вокально-хорового гуртка  центру дитячої та  юнацької творчості
11.  Полюхович Тамара Дмитрівна, акомпаніатор   центру дитячої та  юнацької творчості


Вед  І. Рішенням спільного засідання президії міськкому профспілки працівників освіти та оглядової комісії відділу освіти Грамотою відділу освіти виконавчого комітету:
1.     За зайняте І місце у  етапі Всеукраїнського огляду-конкурсу стану і умов охорони праці за 2015 колектив дошкільного навчального закладу  № 7 «Козачок» (завідувач Довгалевська Світлана Анатоліївна).
2.     За зайняте ІІ місце в цьому конкурсі   нагороджується колектив НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  № 3 – гімназія» (директор Подвиженко Олена Іванівна),
3.     ІІІ місце у конкурсі посів колектив дошкільного навчального закладу  № 6 «Сонечко» (завідувач Остроушко Ірина Іллівна).

Вед   ІІ. За підсумками  обласного огляду-конкурсу щодо збереження життя і здоров’я учнів та вихованців навчальних закладів  Грамотою відділу освіти виконавчого комітету  нагороджується за зайняте І місце  серед загальноосвітніх навчальних закладів міста колектив   НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  № 3 – гімназія» (директор Подвиженко Олена Іванівна)

Вед І. Серед   дошкільних навчальних закладів переможцем у цьому конкурсі визнано  колектив дошкільного навчального закладу  № 7 «Козачок» (завідувач Довгалевська Світлана Анатоліївна)

Вед ІІ. Переможцем серед позашкільних навчальних закладів став колектив  Центру  дитячої та юнацької творчості (директор Подвиженко Геннадій Іванович).

Вед І.        ГРАМОТОЮ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВИКОНАЧОГО КОМІТЕТУ  
               ЗНАМ’ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ нагороджуються:

12.  Красовська Анастасія Сергіївна, учитель біології та хімії НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 – гімназія»
13.  Коханевич Антоніна Олексіївна, вихователь  дошкільного навчального закладу № 2 «Теремок».
14.  Ксьондзик Ірина Іванівна, вихователь  дошкільного навчального закладу № 2 «Теремок»
15.  Караман  Олена Тіборівна, вихователь  дошкільного навчального закладу № 2 «Теремок»
16.  Жук Ольга Володимирівна,  вихователь дошкільного навчального закладу № 2 «Теремок».
17.  Бацанова Віра Олексіївна, вихователь дошкільного навчального закладу № 2 «Теремок».
18.  Кравцова Юлія Олександрівна, вихователь дошкільного навчального закладу № 3 «Івушка»
19.  Фомкіна  Світлана Анатоліївна, вихователь дошкільного навчального закладу № 3 «Івушка»
20.  Усаченко Світлана Володимирівна, вихователь дошкільного навчального закладу № 4 «Ромашка»
21.  Решетиловська Леся Володимирівна, вихователь дошкільного навчальнлго закладу № 4 «Ромашка»
22.  Дордюк Світлана Володимирівна, вихователь дошкільного навчальнлго закладу № 4 «Ромашка»
23.   Макущенко Наталія Андріївна, вихователь дошкільного навчальнлго закладу № 4 «Ромашка»
24.   Рябуха Анна Леонідівна, вихователь  дошкільного навчального закладу № 4 «Ромашка»
25.  Верьовкіна Любов  Андріївна, вихователь дошкільного навчального закладу № 5 « Калинонька»
26.  Деркач Світлана Євгеніївна, вихователь  дошкільного навчального закладу № 5 « Калинонька»
27.  Ігнатьєва Тетяна Сергіївна, вихователь  дошкільного навчального закладу № 5 « Калинонька»
28.  Кіршина Анна Володимирівна, вихователь дошкільного навчального закладу № 5 « Калинонька»
29.  Мунтянова Марія Миколаївна, вихователь дошкільного навчального закладу № 6 «Сонечко»
30.  Кляцька  Ірина  Юріївна, вихователь  дошкільного навчального закладу № 6 «Сонечко»
31.  Кадигроб  Олена Михайлівна, вихователь дошкільного навчального закладу № 6 «Сонечко»
32.  Рибак Тетяна  Олексіївна, вихователь  дошкільного навчального закладу № 6 «Сонечко».
33.  Азімова Людмила Володимирівна, вихователь дошкільного навчального закладу № 8 «Світлячок»
34.  Нікітіна Галина Юхимівна, вихователь  дошкільного навчального закладу № 8 «Світлячок»
35.  Рогова  Вікторія Юріївна, вихователь  дошкільного навчального закладу № 8 «Світлячок»
36.  Демченко Оксана Сергіївна, керівник гуртка «Бісероплетіння» центру дитячої та  юнацької творчості
37.  Реп’яшник Людмила  Ананіївна, керівник  вокально-хорового гуртка,  центру дитячої та  юнацької творчості
38.  Полюхович Тамара Дмитрівна, акомпаніатор  центру дитячої та  юнацької творчості

Вед ІІ. За  сумлінне  виконання посадових обов’язків, значний особистий внесок  у справу навчання і виховання підростаючого покоління  ВІДДІЛ ОСВІТИ ВИКОНАЧОГО КОМІТЕТУ ЗНАМ’ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ оголошує  ПОДЯКУ
1.     Рац Оксані Віталіївні, практичному психологу ЗШ І-ІІІ ступенів  № 6.


Танок «Соло»  (солістка зразкового хореографічного колективу сучасного танцю «Екстраверт»)
Пісня «Місяць на небі» (А. Потоцька, О.О. Безай)

ВІДЕОРЯД ВІДДІЛУ ОСВІТИ
Вед ІІ:  Про сіячів розумного написано багато,
            Та спробуєм сьогодні ще новий штрих додати 
             Про менеджерів наших, про наше управління.
             Ми – вчителі , ми – гілочки , вони ж – наше  коріння.

 Вед І:  Вони для нас затверджують і плани, і програми,
              Вони ведуть мелодію, а ми співаєм гами.
              Завжди глобально думають освітні дипломати,
              Щоби зерно добірне могли ми засівати.
 Вед ІІ:  Найкращі побажання і чудова  мелодія  лине для вас,  управлінці, методисти та спеціалісти відділу освіти.

Пісня «Ніно» (Безай О.В., переможець Всеукраїнського конкурсу «Родині скарби України»)

Вітання  апарату управління ( без оголошення)




1. У першу неділю жовтня 
У
нас професійне свято. 
Сюди ми прийшли сьогодні 
Сердечно вас привітати.

2. Учитель — це наша совість, 
Взірець у житті єдиний. 
Без нього життєва повість 
Не пишеться у людини.

1. Не має свого він часу, 
Життя його — тільки   школа. 
Учитель — це дружні класи 
Із радощами і болем.

2. Від перших навчальних кроків 
До випуску й атестату 
Одинадцять довгих років 
Для
учнів ви —мами й тата.

1.Душевні ви, справедливі, 
І цим
всіх завоювали; 
До
учнів проблем чутливі, 
Хоч є в вас своїх немало.

2. Тож буде хай день безхмарним 
У
наше прекрасне свято. 
Працюєте ви не марно, 
І можете святкувати.

1. Нехай вихованці ваші,
Щоб усмішка в вас не згасла,
Учитися буд
уть  краще,
Без двійок — таке в нас гасло.

2. Сьогодні вітання щирі 
Ми вам принесли з любов'ю. 
Живіть у добрі і мирі! 
Хай буде міцним здоров'я!

1.Всі дні в вас хай будуть світлі! 
Хай прийдуть реформи в освіті
Щоб якість її підняти
І Знам’янку прославляти.

Разом: Зі святом, шановні освітяни!


Відеоряд працівників відділу освіти
Вед  ІІ:  Щирі вітання сьогодні звучать педагогам, кухарям, бухгалтерам, медичним сестрам – всім , хто працює в освітній галузі міста.   Нас всіх об’єднує висока місія – освічувати, виховувати. Нехай же мовою нашого єднання завжди буде любов!
Танець «Женчичок» (зразковий колектив-студія х/м  «Аеліта»)
Вед І Дорогі вчителі! Нехай в оселях ваших завжди панує злагода, в серцях – добро, в помислах – мудрість, у засіках – достаток. А нелегка педагогічна нива колоситься рясним урожаєм людської вдячності.
Вед ІІ.
Рятує хай ангел-спаситель всіх вас,
Щасливі й здорові
були щоб весь час.
Хай мрія прекрасна веде вас в життя,
Щоб ладилось все і велось до пуття.


Вед І. Живе хай надія у ваших серцях,
Натхнення і творчість дає без кінця,
Не зникне хай віра в Казки й чудеса,
Хай будуть із вами Любов і Краса.

ВІДЕОРОЛИК (привітання учнів і батьків)
Пісня «Родина» + хореографічна композиція (О.О. Безай, О.В. Безай, зразковий хореографічний колектив сучасного танцю «Екстраверт»)
(Ведучі називають тих, хто взяв участь в урочистостях)
Вед ІІ. Шановні освітяни! Сьогодні вас вітали:

Анастасія  Потоцька, лауреат Всеукраїнських, Міжнародних конкурсів, солістка Кіровоградського муніципального оркестру, викладач музичного училища, м.Кропивницький 
 Юлія Пилипенко, актриса Кіровоградського обласного академічного українського музично-драматичного театру, м. Кропивницький
 Безай Олександр Олександрович, переможець Всеукраїнських та міжнародних конкурсів, соліст обласної філармонії, викладач музичного училища,
Безай Олександр Володимирович, переможець Всеукраїнського конкурсу «Родині скарби України»
Зразковий колектив-студія хореографічного мистецтва  «Аеліта», м. Кропивницький, керівник Олександра Ткаченко 
 Дар'я Лопатіна, солістка зразкового колективу-студії х/м «Аеліта»,
м. Кропивницький
 Шпаченко Анастасія, солістка зразкового хореографічного колективу сучасного танцю «Екстраверт», керівники Марина Стукаленко, Степанова Катерина
 Зразковий хореографічний колектив сучасного танцю «Екстраверт», керівники Марина Стукаленко, Степанова Катерина
Дует зразкового х/к бального танцю «Перлина», керівник Наталя Залєвська
Зразковий художній колектив народного танцю «Веселка», керівник Тетяна Часник

 Лунає шкільний дзвінок
Ведучий ІІ. Наш святковий урок закінчено.  Шановні освітяни! Нехай світло, яке ви вкладаєте в серця своїх учнів, запалює зірки і яскраво висвітлює життєвий шлях.

Ведучий І. А  Ваша доброта повертається сторицею і матеріалізується у вигляді успіхів і благополуччя. Дякуємо всім і до нових зустрічей!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий